Je wilt alleen behandeld worden bij een kliniek die tot het uiterste gaat om jouw gewenste resultaat te behalen. Die je exact uitlegt wat de mogelijkheden zijn en je helpt in de keuze welke behandeling het beste bij je past.

  • Wij gaan tot het uiterste voor je

  • Bij ons ben je in goede handen

  • Bij ons ben je altijd koning

  • Wij zijn er ook na de behandeling voor je

Bij ons ben je in goede handen

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit. Maar je wilt dit natuurlijk ook van een onafhankelijke partij horen dat wij ons werk goed doen. Daarom heeft onze kliniek allerlei certificeringen die onze kwaliteit aantonen. Zorgverleners kunnen zich registreren in het BIG-register. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Al onze cosmetisch artsen zijn BIG geregistreerd. Je kunt dit eenvoudig controleren op de website van het BIG.

Bij ons is de klant altijd koning

Uiteindelijk draait het natuurlijk of je tevreden bent met de behandeling. Gelukkig scoren wij hoge cijfers op het gebied van klanttevredenheid. De vele ervaringen van klanten die hun haartransplantatie behandeling bij ons beschrijven geven een goed beeld van hoe wij werken. Met een gepassioneerd team zijn we elke dag bezig om je verwachtingspatroon waar te maken. Je krijgt hierdoor de behandeling die je mag verwachten als je voor ons kiest.

We zijn er ook na de behandeling voor je

Een huidbehandeling is niet iets waar je je dagelijks mee bezig houdt, dus je wilt vooraf veel informatie over wat je kunt verwachten en waar je rekening mee moet houden. Juist in dit traject kijken we samen heel goed naar je persoonlijke situatie. Elke persoon is tenslotte anders. Maar ook na je behandeling is het belangrijk om contact te houden en je tips te geven hoe je het beste  je huid kunt verzorgen.

Positieve beoordeling